Logga_Sara_Ravid_Photography

PORTRÄTT

Visuell kommunikation är ett startkt verktyg och vi matas med hundratals bilder dagligen i olika medier. Rätt bild kan därför göra stor skillnad i profilering och marknadsföring. För de flesta företag blir bilderna på hemsidan dessutom kundens första möte med er och er verksamhet och då är det extra viktigt att de speglar det intryck ni vill ge just era kunder.

Porträtt kan tas på många olika sätt och det är bra att fundera över vilken typ som passar er och er hemsida. Som fotograf har jag mycket erfarenhet av olika sorters porträttbilder och tycker ni att det känns svårt så diskuterar vi olika alternativ tillsammans. 

Studiobilder ger ofta ett proffessionellt intryck, och har ni många anställda så blir det enkelt att lägga till eller byta ut bilder i efterhand.

Att ta porträttbilderna på arbetsplatsen är ett bra sätt att visa upp lite av er miljö och med tex kollegor i bakgrunden förstärks intrycket av er som ett team.

Arbetsplatser kan se olika ut, och personal kan ha vitt skilda arbetsuppgifter. Att belysa detta i bilderna ger en personlig känsla.

Tycker man att en studio är för anonym så kan en mer avslappnad miljö som en hotelllobby kännas mer personlig.