Logga_Sara_Ravid_Photography

En resa i tiden.

Max och Cecilia gifte sig i storslagen 20-tals anda - The Great Gatsby. Allt verkade stämma ner till minsta detalj, och att komma till Konditori Lyran den här kvällen var som att resa bakåt i tiden. I kvällssolen på gräsmattan framför det gamla sommarhuset i sekelskiftesstil minglade gäster i tidstypiska kläder, med tvinnade mustascher och höga hattar, fjäderboas och glittrande hårsmycken, och brudparet själva förstås. Vi började fota på Lyrans fantastiska veranda, och fortsatte sedan nerför den långa trappan mot skogen och vattnet. Sedan var det tyvärr dags för mig att lämna tillbaka dom till sina gäster och återvända till mitt eget        århundrade... men det var en väldigt vacker resa.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln