Logga_Sara_Ravid_Photography

Underbart avslappnat!

Det är så otroligt kul och en enormt stor ära faktiskt, att få finnas med vid någons största ögonblick i livet och skapa vackra minnen för dom att ta med sig därifrån. Så förra lördagen hade jag verkligen sett fram emot! För ungefär 9 månader sedan så fotade jag Lina och Jonas nyfödde lille son August, endast 10 dagar gammal, och nu skulle de gifta sig! 
Ulvhälls Herrgård i Strängnäs ligger otroligt vackert vid Mälarens vatten och det var inga som helst problem att hitta vackra platser precis intill att fota på, och hur härligt är det inte att behöva säga till ett par att "snälla sluta pussas i några minuter så att vi får lite variation i bilderna"??  
                                                            Älskar't!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln