Logga_Sara_Ravid_Photography

Hedda och Patrik

Vilken härlig dag det här var! Ett överraskningsbröllop hemma på altanen bara för den närmsta familjen, så himla fint och mysigt ordnat. När vi först träffades över en kaffe ville Patrik och Hedda bara ha en dokumentation av vigseln och lite familjebilder med barnen, men när jag frågade om de inte skulle vilja ha lite bilder bara på sig själva så kom de på att de nog ville ha några ändå. Det är jag jätteglad för! Tack så mycket Hedda och Patrik för den där halvtimmen nere på klipporna, och för att ni var så spontana, roliga och avslappnade trots att tiden var så knapp. Ni var superhärliga och gjorde mitt jobb så himla lätt! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln