Logga_Sara_Ravid_Photography

Malin och Richard.

Trots att vädret hade sagt regn och sedan moln blev det gassande hett den här dagen. Det var som om luften stod stilla och bara väntade på en urladdning. Vigseln skulle äga rum i Sollentuna kyrka, så vi promenerade helt enkelt över bron till den lilla udden på Sollentunaholm och fotade porträtten i den lummiga grönskan där. Det var varmt, riktigt varmt och både svettigt och myggigt, men de var så himla fina att jag knappt märkte av det! Senare under vigseln, när vi njöt av svalkan i kyrkan kom regnet, och precis efter Malin och Richards löften till varandra kom urladdningen och åskan dånade i den lilla kyrkan! Mäktigt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln