Logga_Sara_Ravid_Photography

bröllopsporträtt med en Haj .

Hajar och bröllop - ovanlig kombination kan man tycka? Men förförra helgen lyckades jag med just det, helt oplanerat! Jag var vid Fjärilshuset i Hagaparken för att fota Alex och Davids bröllop, vädret var fint och det var inte allt för mycket folk i parken så vackra platser fanns det gott om. Men i slutet av porträttfotograferingen ville de gärna fota lite inne i Fjärilshuset också, i regnskogen. Det gick ganska bra, förutsatt att jag torkade av kameralinsen var tredje sekund pga fukten därinne, och sedan gick vi in till akvariet där jag tänkte att vi kunde ta lite fina siluettbilder mot det blå vattnet. Sagt och gjort, där står brudparet och myser vid glaset, jag lyfter kameran, och då kommer en stor haj simmandes in i bild! Han verkade rätt intresserad av oss för han simmade fram och tillbaka flera ggr vid oss, rätt mäktigt faktiskt, och en ganska kul bröllopsbild dessutom :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln