Logga_Sara_Ravid_Photography

Bröllop i Gamla Stan.

Isabelle och Calle skulle vigas i Tyska Kyrkan i Gamla Stan och ville ta lite fina porträtt innan, gärna i typisk Stockholmsmiljö och kanske med lite vatten med någonstans. Vattnet är ju lätt att hitta, men om man som jag älskar rena och lugna bilder med tydligt fokus, så var det inte helt lätt att kombinera med Stockholmsmiljö utan att på en lördag även få med hela Stockholms stadspuls med bilar, människor, hundar och barnvagnar. Som tur är så hittade jag några dagar innan en undangömd pärla, nämligen Strömparterren, en liten trädgård precis invid Norrbron. Där möttes vi upp och tog både fina och stämningsfulla bilder tillsammans innan vi promenerade genom Gamla Stan bort till kyrkan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln