Logga_Sara_Ravid_Photography

Bilder av kärlek.

När jag träffade Anna och Nettan första gången hemma hos dom över en fika slutade det med att vi satt och pratade länge och väl om allt möjligt. Vilka trevliga tjejer! De gifte sig tidigare i somras vid en liten och privat ceremoni och ville ta lite porträttbilder i samband med den fest de nu skulle ha tillsammans med familj och vänner.
Eftersom  de bor i Sollentuna och jag precis intill så bestämde vi oss för att fota vid Sollentunaholm vid Norrviken, Vädret behövde jag inte oroa mig för just den här dagen, men myggorna däremot, de var livsfarliga! (jag räknade 18 bett bara på ena benet dagen efter :) Trots att det var en ovan situation för både Anna och Nettan så gjorde de ett fantastiskt jobb och lyssnade och litade på alla idéer jag hade, stort tack för det! De var så fina med varandra och trots att det blev rätt fnissigt emellanåt, eller kanske tack var det, tycker jag att deras kärlek för varandra lyser igenom på varenda bild! Jättetrevlig fotografering :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln