Logga_Sara_Ravid_Photography

Sagoskog.

När Emma och Andreas berättade att de skulle gifta sig hemma i sin egen trädgård i Älta, började jag genast fundera på vart vi skulle kunna fota porträtten. Jag har inte fotat mycket bröllop i Nacka, så jag tog helt enkelt bilen och körde dit för att leta. Efter att ha irrat omkring i snårig urskog och blivit myggbiten så att det räckte för hela sommmaren stötte jag ihop med en hjälpsam familj som tipsade mig om Erstavik i närheten. Jag fortsatte dit och insåg direkt att det var platsen! Jag har nog aldrig varit i en vackrare skog tror jag, riktig sagoskog. Vi började fota där bland de höga träden, och fortsatte sedan på fälten ut mot Hellas, där det passande nog låg rosa höbalar utspridda på ängen! Så här fint blev det :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln