Logga_Sara_Ravid_Photography

Djurgårdsbröllop och Prinsbröllop!

Om man nu ändå har en bröllopsdag, varför inte dela den med kungligheter? Men det här bröllopet var bokat innan Prinsbröllopet så det är faktiskt Prinsparet som får lov att dela sin med Joy och Toby! Jag ska erkänna att jag oroade mig lite innan över hur både jag, brudparet och alla deras gäster skulle lyckas ta oss till bröllopet på Djurgården med alla avspärrningar som var på plats under dagen, men som tur var hann vi alla dit i tid.
Vackraste dagen hittills på året vågar jag nog säga, med strålande sol (tusan också...) och riktig sommarvärme. Vi möttes upp i Rosendals trädgård som var full av grönska, vackra blommor och- ett yoga-event??? Förra bröllopet jag fotade lyckades jag pricka in en stor hundutställning, jag måste uppenbarligen bli bättre på att kolla upp sådant här innan.... Som tur var är ju trädgården rätt stor, och vi hittade många fina platser att fota på. Joy och Toby har varit ett par i 14 år, men det kändes som om de nyss träffats på många sätt. De kunde knappt slita ögonen ifrån varandra, småpratade och fnissade och framför allt kysstes hela tiden! Så pass att jag fick be om en liten paus för att kunna fota lite av deras ansikten också :) Det enda som skvallrade om att de kännt varandra länge var lugnet dom emellan. Ingen stress eller nervositet, bara uppspelt glädje och en stor, stor kärlek! Och visst syns det i bilderna? Här en liten preview från dagen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln