Logga_Sara_Ravid_Photography

Sötgrisar! En barnfotografering i slottsparken.

När man har egna barn så vet man att det inte är helt lätt att fotografera dom. Mina gick från att peta i näsan och dra varandra i håret när de var små till att numera bara rulla med ögonen åt mig och dra djupa suckar. Gissar att de liksom tröttnat lite på mig och min kamera.... Det är därför det ibland är så kul att få fota andras barn, barn som ännu inte tröttnat och som kanske t.o.m tycker att man är lite spännande! Vilken lycka :) 
De här två småtjejerna hade helt olika reaktioner. Den äldre, Lovisa, tyckte att jag var helt ok direkt, ville hjälpa till och spexade vant framför kameran hela tiden. Den minsta, Elvira, var extremt tveksam till en början och tyckte nog att både jag och kameran var bland de mest skrämmande saker hon sett. Men med hjälp av Lovisa, en hoppande mamma Linda och diverse nallar och såpbubblor så löste det sig rätt bra till sist! Vi hade en jättemysig stund ihop med både fika, lek och fotografering!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln