Logga_Sara_Ravid_Photography

Ibland bara klickar allt!

Så är det. Ibland bara klickar allt, och det var den känslan jag fick när jag först träffade Catarina och Stefan. Det här kommer att blir hur bra som helst! Datumet den 16:e maj är ju lite riskabelt med tanke på hur ombytligt vädret är just den här årstiden, men just idag så bestämde sig vädergudarna för att bjuda till, och det händer inte alltför ofta! 
Vi möttes upp vid Ulriksdals handelsträdgård och promenerade ner mot slottsparken tillsammans, jag, brudparet och min underbara assistent för dagen, Åsa Grindal. Från bild nr ett så var det enkelt! Hur dessa människor lyckades vara (eller kanske verka) så avslappnade och mysiga med varandra är för mig ett mysterium, med tanke på hur mycket man oftast har i huvudet på sin bröllopsdag. Men de lyckades, och gjorde ett fantastiskt jobb tycker jag. Det var lika svårt som alltid att sluta fota, men vigseln i slottskapellet väntade och jag tror vi hann på minuten! Det blev en vacker och personlig vigsel i sällskap av respektive barn, familjer och vänner och en fin avslutning för mig. En liten del av en vill alltid följa med på festen, bara för att se till att allt blir bra liksom, men jag har hört att de hade en underbar bröllopsfest efteråt så jag känner mig lugn :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln