Logga_Sara_Ravid_Photography

Sol över Södertuna.

Södertuna slott i Gnesta är en fantastisk plats att gifta sig på. Så är det bara. Det är liksom allt i ett, ståtligt, romantiskt, lummigt och precis vid vattnet med många mysiga platser att fota på. Och just den här dagen kom det verkligen till sin rätt, i strålande sol och ljuvlig sommarvärme. Jag och Åsa (min duktiga och trofasta kollega som assisterade mig för dagen) mötte upp brudparet Malin och Oscar i deras svit och slogs av hur lugna de var. Jag blir alltid lätt imponerad när jag fotar brudpar som gör precis som man säger, ni vet "slappna bara av och ta det lugnt". Men å andra sidan, har man redan två små barn så antar jag att all egentid räknas som semester och man passar på att njuta av lugnet som då infinner sig. Så är det för mig i alla fall! Hur som helst så var Malin och Oscar en ren fröjd att fota. De gjorde det så enkelt! Jag fick svälja ner den där larviga klumpen i halsen ett flertal gånger när de mös med varandra framför kameran och Åsa fick påminna mig gång på gång att kanske byta plats eller objektiv...? Jag ville inte sluta!! Så ett stort och varmt tack till er båda för att ni gav mig en stund av er dag, jag njöt av varenda sekund! Jag hoppas att resten av dagen blev precis så magisk som ni planerat!
Varm kram Sara.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln