Logga_Sara_Ravid_Photography

Försommarvärme.

I vanlig ordning kan man ju aldrig lita på väderrapporterna i Sverige, och i det här fallet blev vädret en positiv överraskning! Södertuna slott badade i sol och det var jättevarmt trots varningar om skurar. Självisk som man ju är ibland hade jag sett fram emot moln eftersom ljuset blir så fint, men jag var glad för Susanna och Niklas skull såklart :)
Jag vet inte om jag träffat ett så avslappnat par förut, som trots att Niklas stod i jeans och t-shirt när jag kom (och fick kasta sig in i duschen) inte var uppstressade och nervösa utan bara glada och förväntansfulla. Att fotas verkade falla sig naturligt för dom och allt jag egentligen behövde göra var att plåta på och byta vinkel då och då! Fantastiskt :)
Här är ett smakprov på bilderna jag tog den dagen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln