Logga_Sara_Ravid_Photography

Mitt i trollskogen.

Jag har aldrig varit vid Skogsö kapell tidigare utan bara sett det på bild, och det såg trevligt ut. Först lyckades jag åka fel, men fick fråga om hjälp och slutligen verkade det som om gps:en visste vart vi skulle (tack och lov för den....),  Efter att ha snirklat mig igenom villaområdena slöt sig skogen omkring mig och ungefär då var jag framme. Höga tallar skuggade mjuk mossa och blåbärsris dekorerat med mängder av vitsippor, och en ganska lång stentrappa tar en uppför. Väl däruppe står det lilla kapellet helt fridfullt i solen och på dess andra sida leder  ytterligare en mossbeväxt gammal trappa en ner till vattnet och den steniga stranden.

Här mötte jag upp Sofia och Mathias som skulle vigas just här om ett par timmar. Jag hade som vanligt en massa idéer om vad jag ville med bilderna, och de var båda två väldigt tillmötesgående och "lydiga" ;)  Enligt mina direktiv klättrade dom uppför bergsknallar och bland stenbumlingar, klev över rötter och höll sig i grenar och det är jag jättetacksam för! Här kommer några av bilderna från den stund vi tillbringade tillsammans förra helgen. Jag hoppas att ni, Sofia och Mathias, tycker lika mycket om dom som jag gör!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln