Logga_Sara_Ravid_Photography

Vårkänslor

Hela veckan innan hade det varit vinter, snålblåst, regn och kyligt. Med paraplyer och fleecefilter samt termos med varmt kaffe körde jag ut mot Ingarö för att föreviga lite av och Anna och Jonas bröllopsdag. Som tur var behövdes varken paraplyer eller kaffe, för solen strålade och det var verkligen vår, kanske den första riktiga vårdagen. Jag hann bli tårögd redan under brudens förberedelser med sina tärnor, och när Jonas sedan såg Anna för första gången skymde tårarna sikten igen. Typiskt. Vi fick några trevliga timmar tillsammans på Säby Säteri med både förberedelser, porträtt, vigsel i Ingarö kyrka och helikoptertur därifrån! Här kommer de första bilderna från dagen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln