Logga_Sara_Ravid_Photography

Som i en gammal film

Så kändes det nästan, som att vara mitt i en filmklassiker från 30-talet. Kanske var det bandet som höll uppe brudens korta lockar, kanske var det den vackra pälsen med skinnhandskar till, eller klänningens skira spetsdetljer eller bara sättet som de såg på varandra. Någonting eller allting gjorde att Maja och Tor utstrålade en slags klassisk skönhet tillsammans. Jag tror aldrig att det varit så lätt att fota ett par förut, allt de gjorde bara föll sig naturligt och jag behövde knappt regissera alls.

 

Jag vet inte vad ni andra tycker, men jag tycker att bilderna verkligen visar deras känslor för varandra med glädje och värme, trots att det var riktigt kallt med både blåst och snö och de ibland frös ordentligt och fick värma sig med lite hett te i stadshus-shopen. Och trots att jag lyckades vrida knät ur led vid ett tillfälle (!), fast det tror jag inte att de märkte ;)

Kommentera gärna: