Logga_Sara_Ravid_Photography

En av vinterns vackraste dagar.

Det var iskallt ute, strålande sol och gnistrande vackert. Jag mötte upp brudparet på ett större hotell i stan där vi skulle börja fota innan vigseln. Vilken fantastisk plats för en fotografering! Enorma fönster från golv till tak, en utsikt som slår det mesta och ljuset som bara flödade in och fick det att kännas som en varm sommardag trots all snön utanför. Vi fotade i lugn och ro, först deras söta pojkar, sedan hela familjen och slutligen bara blivande man och hustru. Efter det följde en rask promenad till stadshuset med hela familjen i släptåg, där dom blev äkta makar till sist!

 

Tack Maria och Igor för att ni gav mig chansen att fota er och er vackra familj, jag hoppas att kvällen blev fantastisk!

 

(Och jag var glad över att ha en plats inomhus att fota och inte behöva oroa mig för frusna fingrar och strejkande batterier, och bilderna blir så mycket trevligare utan tjocka vinterkappor och ett brudpar som tappert biter ihop i kylan....)

 

För ett smakprov av bilderna, se bildspelet nedan!

 

 

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gösta Eliasson » Underbart avslappnat!:  ”Ni hamnar snart i Hollywood ! Härliga bilder.”

  • Gunnar & Monica Backlund » Hedda och Patrik:  ”Fantastiskt fin bildserie gjord med känsla. Naturliga aktörer strålande av verkl..”

  • Mona Bogefors » Malin och Richard.:  ”Vilka underbara bilder på er!!!! Det är sällan man ser ett par som är så fina t..”

  • Fredric » Sagoskog.:  ”Superfina bilder och ett sk*tsnyggt brudpar!!”

  • Louise » Ibland bara klickar allt!:  ”Hej! Hur fina som helst är både brudpar och foton. Vilken lins använde du till n..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln