Logga_Sara_Ravid_Photography

Romantiska rosor

Regnet hade hotfullt hängt i luften och jag var förberedd på en svår fotografering, men istället var det ljumma vindar och mjuka moln som mötte oss på Skansen den 30:e Juni. Man kunde känna doften ifrån Rosengården långt innan vi var framme och väl där var den översållad av rosor i olika färger. En mer passande plats för ett bröllop är svårt att föreställa sig.

Trots att Matthias sa att han var både förkyld och nervös så var det ingenting som märktes, och det blev en trevlig och avslappnad fotografering innan gästerna började anlända och himlen sprack upp i strålande sol, precis när ceremonin började....

Tack för ert förtoende, Anneli och Matthias, det var en ära och ett nöje att få vara med och dela en stund av er dag. Jag njöt av varje sekund!

loading...

Kommentera gärna: